Vi elsker Apple sine produkter!

Det gjør tydeligvis de fleste nordmenn også :) Ifølge Telenor har mer enn 80% en smarttelefon, og en svært høy andel av disse har en iPhone fra Apple. Telefonene blir stadig mer avanserte, og dessverre også dyrere. Så når de siste modellene koster mer enn 8 tusen, lurte vi på om det fantes en billigere måte å skaffe oss disse fantastiske produktene, uten at det gikk ut over kvaliteten.

Løsningen fant vi: fabrikkrenoverte iPhones.

Hva er en fabrikkrenovert iPhone?

Med en fabrikkrenovert iPhone får du et produkt som blir undersøkt og grundig testet på fabrikken. Mobiltelefonen blir også profesjonelt rengjort. Deler som må skiftes, byttes ut på et autorisert senter med bruk av originale deler fra produsenten. Alle fabrikkrenoverte iPhones får i tillegg til et helt renovert indre, også et nytt ytre som returnerer produktet til dets opprinnelige utseende.

Se video-link som viser utpakking av en iPhone 5S:

Om datamobil.no

Datamobil.no holder til i Bergen og er drevet av Datamobil AS Orgnr: MVA 918113274. Vår post- og kontoradresse er Thormøhlensgate 41E, 5006 Bergen.

Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe!

Kjøp av varer på datamobil.no

Alle dine rettigheter i Kjøpsloven som reklamasjon og angrerett gjelder selvsagt hos oss. Ved kjøp av iPhone på datamobil.no får du 6 måneders garanti. Se ellers under “Kjøpsbetingelser” for detaljer om dette.n ene eller andre veien, påvirker ikke sendte bestillinger.